Bewitched cartoon Samantha
Image: Table Top belangrijke zaken

heksenhoed   Copyright
 
Copyright 2003 - 2014 It's Wishcraft !!!, all rights reserved. Geen enkel onderdeel van deze site mag gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming, maar dat geldt natuurlijk niet voor de downloads. Als je iets anders wilt, mail me dan.

heksenhoed   Bedankt Voor Jullie Toestemming
 
* Brooke Hospital for Animals Nederland: de foto's;
* Bewitched: Sony Pictures Television  en Bewitched@HarpiesBizarre;
* Bewitched font en meer: Mischa Hof.

heksenhoed   Kinderen
Deze site is rated als Safe Surf site voor alle leeftijden en voldoet aan de regels van C.O.P.P.A. (Children's Online Privacy Protection Act).

Image: Table Bottom
 
Image: Table Top menu
Image: Table Bottom
 
Image: Table Top
heksenhoed   Privacy
 
Ik, de webmaster, respecteert uw privacy en verzeker u dat persoonlijke informatie die verstrekt is via e-mail of iets anders, vertrouwelijk zal worden behandeld en niet verkocht zal worden of op een andere manier aan derden verstrekt zal worden. Ik garandeer u dat informatie niet gebruikt zal worden voor zaken waarin u niet hebt toegestemd, maar alleen om contact met u op te nemen m.b.t. vragen die u aan mij stelde.
Deze site bevat links naar andere sites. Ik probeer er voor te zorgen dat de gelinkte sites op alle gebieden geschikt zijn voor alle leeftijden, maar niets menselijks is mij vreemd dus als ik iets gemist heb, mail mij dan a.u.b.
De informatie in mijn gastenboek is openbaar. Het gastenboek staat op een andere site; ik ben niet verantwoordelijk voor hun privacy policy maar ik let er wel op dat de reclames in het gast-enboek geen links bevatten naar sites die niet geschikt zijn voor alle leeftijden. Het tekenen van het gastenboek is vrijwillig !!!

heksenhoed   Disclaimer
 
De gebruiker van deze site stemt in met het niet verder distribueren van informatie, graphics of iets anders dat op deze site gevonden kan worden. Een aantal pagina's bevatten links naar andere sites; relevantie en accuratesse van de inhoud van deze sites deze zijn voor rekening van de betreffende webmaster.
Image: Table Bottom (with top link)