Bewitched cartoon Samantha
Image: Table Top Welkom

Tribal Dancer, my first Persian after 10 yearsIk ben ooit met deze site begonnen omdat ik een cattery had, maar dat is allang niet meer het geval... Mijn tijd steek ik tegenwoordig vooral in mijn maxi paarden (Rhea en haar dochter Sunny) en mini paardjes (AMH's Tut, Fifi en Excalibur), hoewel ik nog wel 2 Devon Rex meisjes heb (Elske en Blondie). Op mijn site vindt je allerlei schrijfsels over de paarden (groot en klein), de TV serie Bewitched en Australië (mijn favoriete land). Zoals je zult zien ben ik trots op de awards die ik met deze site verdiend heb en je hoeft niet met lege handen weg te gaan, want naast alle hopelijk nuttige info is er allerlei leuks 'om mee te nemen' (downloaden), zoals bijvoorbeeld het enige echte Bewitched font. Veel plezier !!!

De site is ontworpen in de stijl van de TV-serie Bewitched. Het begin van deze serie uit de jaren 60 was altijd een tekenfilmpje en daarop zijn de graphics van deze site gebaseerd (als je dit filmpje wilt zien, surf dan naar de Bewitched 'foto etc.' pagina).

De navigatie is gemakkelijk: een hoofdmenu (zie hieronder) en elk deel van de site heeft een eigen tekstmenu (onder het hoofdmenu). Enne... onder het menu is bijna altijd nog veeeeeeeeeeeeel meer te zien en te lezen.

Image: Table Bottom
 
Image: Table Top menu