Bewitched cartoon Samantha
Image: Table Top Rainbow's bridge
 Rainbow's Bridge 

Er is een plaats in de hemel die Rainbows Bridge heet... Als een dier dat een hele sterke binding heeft met iemand op aarde dood gaat, dan gaat dit dier naar Rainbows Bridge. Daar zijn graslanden en heuvels zodat onze lievelingen samen kunnen rennen en spelen, met genoeg eten, water en zonneschijn; ze voelen zich er prettig en comfortabel.

Alle zieke en oude dieren hervinden hun gezondheid en kracht; zij die gewond of verminkt waren worden weer ongeschonden en sterk, precies zoals wij ze zien in onze dromen. Alle dieren zijn gelukkig en tevreden, maar er is één klein ding: ze missen allemaal een speciaal iemand, iemand die nog op aarde is.

Ze rennen en spelen samen, maar er komt een dag waarin er één plotseling stopt en in de verte kijkt. Zijn heldere ogen staan strak; zijn verlangende lichaam begint te trillen. Opeens breekt hij los van de groep, vliegt over het gras, sneller en sneller. Hij heeft je gezien en wanneer jij en je lieveling elkaar eindelijk treffen is het een vreugdevol weerzien. Jullie zullen nooit meer gescheiden worden. Kussen regenen op je gezicht, je handen aaien de geliefde kop en je kijkt nog een keer in die vertrouwde ogen, zo lang weg uit je leven maar altijd in je hart. Dan ga je naar Rainbows Bridge, samen…

Image: Table Bottom
 
Image: Table Top menu
Image: Table Bottom
 
Image: Table Top

N' Seven Year Itch

N' Seven Year Itch (1995 - 2000)

Laurie en Clarabella

Laurie & Clarabella

Image: Table Bottom (with top link)